Etusivu » Kaupanvahvistus

Kaupanvahvistus

Tilaa kaupanvahvistaja vahvistamaan kiinteistön kauppa - Oulu, Haukipudas, Ii

Tilaa kaupanvahvistaja vahvistamaan kiinteistön kauppa tai lahja. Toimialueena Oulu, Haukipudas, Ii, Kiiminki, Pudasjärvi, Kempele, Pori, Satakunta. Kaupanvahvistuksen hinta 120 €. Kaupanvahvistaja laatii myös kauppakirjan tai lahjakirjan. Myös kauppakirjaluonnos pankille nopeasti! Suosittelemme poikkeusaikana asiakkaitamme käyttämään verkosta saatavia sähköisiä palvelujamme: Myös kiinteistön kauppakirja - tai luonnos voidaan tehdä virallisesti etänä ilman fyysistä läsnäoloa. Tutustu tästä sähköiseen kiinteistökauppaan.

Arvokirjan kaupanvahvistajat

Kaupanvahvistaja Oulu. Haukipudas, Ii, Pudasjärvi,

Maria Saarenpää

Kaupanvahvistajatunnus 402875/184

Oulu, Haukipudas, Ii, Kempele, Pudasjärvi

Jani Saarenpää, Isännöitsija

Jani Saarenpää

Kaupanvahvistajatunnus 402875/216

Ii, Haukipudas, Oulu, Kiiminki Kempele

Sirpa Salopää, LKV, YKV

Sirpa Salopää

Kaupanvahvistajatunnus 402000/1340

Satakunnan seutu, Pori

Kari Simppula, LKV

Kari Simppula

Kaupanvahvistajatunnus 402875/115

Haukipudas, Oulu, Ii, Kiiminki, Kempele

Kaupanvahvistajien yhteystiedot löytyvät tästä

Perinteinen kaupanvahvistus, hinta 120 €

Kun myyt talon tai tontin omalta maalta tai esimerkiksi lahjoitat kesämökin lapselle, on perinteinen kauppakirja allekirjoitettava Maanmittauslaitoksen määräämän kaupanvahvistajan ja kummankin kaupan osapuolen läsnäollessa. Julkinen kaupanvahvistaja vahvistaa kiinteistön luovutuksen merkitsemällä todistuksen luovutuskirjaan.

Kauppakirja tai lahjakirja alk. 350 € 

Arvokirjan kaupanvahvistajat laativat myös kauppakirjan tai lahjakirjan alkaen 350 €. Kauppakirjaa varten tarvitaan myös kiinteistön asiakirjat: lainhuutotodistus, rasitustodistus ja kiinteistörekisteriote sekä tilakartta (20 €/kpl)

Kiinteistökaupat sähköisesti ilman kiinteistönvälittäjää

Nyt voit tehdä virallisen kiinteistökaupan myös etänä verkossa. Arvokirjan kaupanvahvistaja laatii sähköisen kauppakirjan maanmittauslaitoksen ylläpitämässä kiinteistönvaihdannan palvelussa. Ostaja ja myyjä hyväksyvät kaupan ehdot pankkitunnuksilla. Myyjän ja ostajan ei tarvitse olla fyysisesti samassa paikassa. Erillistä kaupanvahvistajan läsnäoloa tai vahvistusta ei tarvitse tehdä. Lainhuuto lähtee automaattisesti vireille ja palveluun voi antaa katseluoikeudet pankille sekä siirtää kiinteistöön kohdistuvat panttikirjat ostajalle tai pankille. Palvelu on helppo ja turvallinen.

Saatavuusalue

Oulu, Haukipudas, Ii, Kiiminki, Pudasjärvi, Kempele, Tyrnävä, Oulunsalo. Satakunnan seutu, Pori. Sähköinen kaupanvahvistus ajasta ja paikasta riippumaton.

Ota yhteyttä ja tilaa kaupanvahvistus» tietosuojaseloste

Koronaviruksen myönteinen vaikutus kiinteistönvälitykseen – Asunnon hinta-arvio ja kiinteistökauppa netissä

Kirjoittajalta Rosa Ruuskanen | helmikuu 28, 2021

Tiesitkö, että kiinteistökaupat onnistuvat täysin sähköisesti milloin ja mistä vain, vaikka omalta kotisohvalta? Sähköinen kiinteistökauppa kauppa on korona aikana turvallinen ja helppo tapa tehdä asuntokauppaa netissä. Myös kiinteistönvälittäjän arviokäynti eli kiinteistön tai asunnon kirjallinen hinta-arvio hoituu digitaalisten palveluiden ansiosta sähköisesti.…

Lue koko artikkeli

Sähköiset palvelut yleistyvät asuntokaupassa

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | tammikuu 11, 2021

Asunnon hinta-arvio sähköisesti Vaikka et olisi myymässä asuntoa, saatat kuitenkin tarvita asunnosta tai kesämökistä hinta-arviota. Ehkä olet suunnitellut kylpyhuoneremonttia ja tarvitset sitä varten lisälainaa, jolloin pankki pyytää Sinua hankkimaan kiinteistönvälittäjän kirjallisen hinta-arvion asuntosi sen hetkisestä markkina-arvosta. Tai vanhempasi antavat kesämökin…

Lue koko artikkeli