Etusivu » Arviokirja verottajalle, hinta 150 € -Tilaa helposti verkosta!

Arviokirja verottajalle, hinta 150 € -Tilaa helposti verkosta!

Arviokirja verottajalle
Arviokirja verottajalle

Arviokirja verottajalle eli kiinteistönvälittäjän laatima virallinen asunnon tai kiinteistön käyvän arvon määritys perukirjaa, lahjakirjaa tai sukulaiskauppaa varten voidaan tilata kaikkialla Suomessa nopeasti ja helposti täyttämällä tilauslomake tästä, hinta 150 €


Kiinteistönvälittäjän (LKV) laatima arviokirja eli kirjallinen hinta-arvio sisältää kaikki verottajan edellyttämät tiedot.

 Asunnon tai kiinteistön arviointi kirjallisena ei edellytä kotikäyntiä.  Siksi voit tilata arviokirjan helposti ja nopeasti netissä!

Kotikäynnin sijaan asuntoarvio laaditaan tilaajan lähettämien kuvien, haastattelun, asunnon yksilöllisten ominaisuuksien ja alueen markkinatilanteen perusteella.

Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjään ja kysy lisää!

Soita Marialle p. +358444228801

Laita sähköpostia >>


Arviokirja verottajalle voidaan tilata verkosta seuraavanlaisissa tilanteissa:


Tilaa arviokirja verottajalle 150 € verkosta suoraan sähköpostiisi tästä. Verkosta tilattava virallinen kiinteistönvälittäjän arviokirja on verottajan hyväksymä ja sisältää kaikki tarvittavat tiedot.

Tilauksen jälkeen kiinteistönvälittäjä on Sinuun puhelimitse yhteydessä ja keskustelette arvion muodostumisesta ennen arviokirjan toimittamista.


Arviokirja verottajalle -Asunnon ja kiinteistön käypä arvo

Kesämökin lahjoittaminen lapselle on viisasta perintösuunnittelua. Tilaamalla kiinteistönvälittäjän laatiman arviokirjan ennen lahjaveroilmoituksen lähettämistä, varmistat että et maksa lahjaveroa liikaa! Voit tilata kiinteistönvälittäjän arviokirja verottajalle netistä lahjaveroilmoitusta varten. Arviokirjan perusteella voit ilmoittaa verottajalle, mikä on lahjoitetun kesämökin, osakkeiden tai kiinteistön käypä arvo eli todennäköinen myyntihinta lahjoituspäivänä. Arviokirjan arvosta verottaja laskee sitten lahjaveron määrän. Voit tilata meiltä myös vapaa-ajan kiinteistön lahjakirja.

Alihintainen kiinteistökauppa -käyvän hinnan määritys sukulaiskaupassa

Verkosta tilattava kiinteistönvälittäjän laatima arviokirja on verottajalle todistus lapselle tai puolisolle myydystä alihintaisesta kiinteistö – tai asuntokaupasta: Jos ostat omaisuutta ja maksamasi kauppahinta on alle 75 % (3/4) omaisuuden käyvästä arvosta, kyseessä ei ole lahjanluonteinen kauppa etkä joudu maksamaan lahjaveroa. Saat meiltä myös kauppakirjan.

Arviokirjalle verottajalle perunkirjoitusta varten

Kuolinpesään kuuluvan asunnon tai kiinteistön arvo tulee ilmoittaa perukirjassa.  Kuolinpesän kiinteistön tai asunnon arviointi ja arviokirja perukirjaa varten voidaan tilata helposti verkosta. Kiinteistönvälittäjä laatii arviokirjan lähettämiesi tietojen ja kuvien perusteella. Asunnon hinta-arvio perunkirjoitukseen kannattaa laittaa sellaiseksi, että se on lähellä todennäköistä luovutushintaa. Perukirjaan tulee arvioida myös kesämökin käypä arvo.  Voit tilata meiltä myös perukirjan

Tilaa kiinteistönvälittäjän arviokirja 150 € klikkaamalla tästä