Perukirja ja perunkirjoitus hinta alk. 500 €

Perukirja ja perunkirjoitus hinta alk. 500 €

Perukirja ja perunkirjoitus
Perunkirjoittaja Maria Saarenpää

 

Tilaa perukirja ja perunkirjoitus, hinta alk. 500 €.  Perukirja ja perunkirjoitus voidaan allekirjoittaa sähköisesti missä ja milloin vain etäyhteyksien avulla, mutta myös perinteisesti.

Perunkirjoittaja laatii perukirjan, opastaa kuolinpesän osakkaita asiakirjan hankinnoissa ja asioinnissa viranomaisten kanssa.

Tilaa samasta paikasta asunnon ja kiinteistön arviointi perunkirjoitusta varten etänä netistä ilman paikan päällä käyntiä, hinta 150 €  sekä perinnönjakosopimus alk. 500 €.

Arvokirjan toimisto on Oulussa Haukiputaalla, mutta toiminta-alueemme on koko Suomi.

Perukirja ja perunkirjoitus - Varaa aika maksuttomaan alkukartoitukseen!

Perukirja ja perunkirjoitus hinta 500 € -Mitä hintaan kuuluu?

Perukirja ja perunkirjoitus hinta on alkaen 500 €, jos perinnönjättäjä kuolee naimattomana tai ensiksi kuolleen puolison jälkeen on suoritettu ositus.

Jos vainaja oli kuollessaan naimisissa tai ositusta ei ole tehty tulee perukirjaan yksilöidä myös aviopuolison omaisuus.

Tällöin perunkirjoituksesta peritään puolisolisä 150 €

ARVOKIRJASTA kaikki kuolinpesän asiakirjat

Tilaa perukirja ja perunkirjoitus ja kaikki siihen tarvittavat asiakirjat samasta paikasta niin säästät aikaa ja rahaa

Perukirja voidaan allekirjoittaa etäyhteyden avulla sähköisesti ja asunnon tai kiinteistön arviointi tilata verkosta ilman kotikäyntiä.

Perukirja ja perunkirjoitus tulee tehtyä  ilman ylimääräisiä huolia ammattilaisen opastuksella.

Perukirja ja perunkirjoitus -tarvittavat asiakirjat

Perukirjaa varten perunkirjoittaja ja kuolinpesän hoitaja käyvät yhdessä läpi perunkirjoituksessa tarvittavat asiakirjat  toimitetaan alkukartoituksessa esille tulleet asiakirjat. Perukirjassa tarvittaviin asiakirjoihin voit tutustua alla olevasta linkistä.

Perukirjan teko - tarvittavat asiakirjat

Kuolinpesän ilmoittaja ja 2 uskottua miestä

Kuolinpesän ilmoittaja on henkilö, joka tuntee pesän parhaiten. Pesän ilmoittaja kutsuu perunkirjoitusta pitämään kaksi uskottua miestä. Pesän varat ja velat sekä muut pesää koskevat tiedot ilmoittaa uskotulle miehille pesän ilmoittaja.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Saatavuusalue

Perukirja ja perunkirjoitus on saatavikka koko Suomessa. Esimerkiksi Oulu, Kempele, Tyrnävä, Muhos,  Liminka, Oulunsalo, Vaala, Utajärvi, Haukipudas, Ii, Yli-Ii, Olhava, Kiiminki, Yli-Kiiminki, Pudasjärvi, Posio, Syöte, Taivalkoski, Ranua, Kuusamo, Ruka, Rovaniemi, Inari, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Iisalmi, Vaasa, Jyväskylä, Turku, Pori, Satakunta, Ulvila, Rauma, Harjavalta, Kokemäki, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Lappeenranta, Raisio, Naantali, Kankaanpää, Salo, Akaa‎, Alajärvi‎ , Alavus‎, Espoo, Forssa‎, Haapajärvi‎, Haapavesi‎, Hamina, Hanko,‎ Harjavalta,‎ Heinola‎, Helsinki‎, Huittinen‎, Hyvinkää,‎ Hämeenlinna‎, Iisalmi,‎ Ikaalinen, Imatra,‎ Joensuu,‎ Jyväskylä‎, Jämsä,‎ Järvenpää, Kaarina‎, Kajaani,  Kalajoki‎, Kangasala‎, Kankaanpää,‎ Kannus,‎ Karkkila‎ ,Kaskinen, Kauhajoki‎, Kauhava‎, Kauniainen‎ , Kemi‎, Kemijärvi‎, Kerava,‎ Keuruu, Kitee‎ ,Kiuruvesi, Kokemäki‎ ,Kokkola, Kotka Kouvola, Kristiinankaupunki‎, Kuhmo,  Kuopio‎, Kurikka , Kuusamo‎, Lahti, Laitila‎, Lappeenranta‎, Lapua, Lieksa‎, Lohja,‎ Loimaa‎, Loviisa,‎ Maarianhamina,‎ Mikkeli‎ Mänttä-Vilppula, Naantali‎, Nivala‎, Nokia, Nurmes‎, Raahe‎, Raasepori‎, Raisio, Rauma‎, Riihimäki‎, Rovaniemi‎, Saarijärvi, Salo,‎ Sastamala‎, Savonlinna, Seinäjoki,‎ Somero‎, Suonenjoki‎, Tampere,Tornio‎ Turku,‎ Ulvila,‎ Uusikaarlepyy,‎ Uusikaupunki,‎ Vaasa‎, Valkeakoski, Vantaa, ‎ Varkaus, Viitasaari, Virrat‎ ,Ylivieska, Ylöjärvi, ‎Ähtäri, Äänekoski

Koronaviruksen myönteinen vaikutus kiinteistönvälitykseen – Asunnon hinta-arvio ja kiinteistökauppa netissä

Kirjoittajalta Rosa Ruuskanen | helmikuu 28, 2021

Tiesitkö, että kiinteistökaupat onnistuvat täysin sähköisesti milloin ja mistä vain, vaikka omalta kotisohvalta? Sähköinen kiinteistökauppa kauppa on korona aikana turvallinen ja helppo tapa tehdä asuntokauppaa netissä. Myös kiinteistönvälittäjän arviokäynti eli kiinteistön tai asunnon kirjallinen hinta-arvio hoituu digitaalisten palveluiden ansiosta sähköisesti.…

Lue koko artikkeli
Kiinteistönvälittäjän arviokirja

Kiinteistönvälittäjän (LKV) arviokirja, hinta 150 €.

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | tammikuu 18, 2021

Kiinteistönvälittäjän arviokirja helposti ja nopeasti verkosta Kiinteistönvälittäjän arviokirja eli kirjallinen hinta-arvio on silloin tarpeellinen kun et ole myymässä asuntoa, mutta kiinteistön tai asunnon arvo tarvitaan esimerkiksi pankille tai perukirjaan. Voit tilata virallisen kiinteistönvälittäjän arviokirjan verkosta mistä ja milloin vain täyttämällä…

Lue koko artikkeli

Voit ottaa yhteyttä myös: