Koulutukset yrityksille

Kiinteistöarvioinnin koulutusta koko suomessa  

Miten kiinteistöarviointia tehdään? Miten kiinteistön vakuusarvo määräytyy? Törmäätkö edustamassasi yrityksessä näihin ja moniin muihin kiinteistöarviointiin liittyviin kysymyksiin?

 

Tilaa edustamallesi yrityksellesi arvioinnin koulutus! Kiinteistön arvo on arviointiprosessin lopputulos. Tutustu alla eri pituisiin koulutuksiin ja tilaa teidän tarpeisiin sopiva!

Arvokirjan kouluttaja Kiinteistöasiantuntija Maria Saarenpää on toiminut kiinteistönvälittäjänä Oulun seudulla vuodesta 2000. Maria on tehnyt n. 1000 kiinteistökauppaa ja vuosittain hän laatii noin 100 kirjallista hinta-arviota.

Marian erityisosaamisena ovat vaativat kiinteistökaupat. Hän on Ylempi kiinteistönvälittäjä, joka on kiinteistönvälitysalan korkein oppiarvo. Lisäksi Maria on Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), joka on Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan hyväksymä asiantuntija. AKA:lla on arviointitehtäviin soveltuva koulutus ja pitkä työkokemus arviointialalta.

Pätevyys osoitetaan suorittamalla vaativa AKA-koe hyväksytysti. AKA:t ovat sitoutuneet noudattamaan kiinteistönarviointilautakunnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä, Hyvää kiinteistöarviointitapaa sekä kansainvälistä arviointistandardia.

Maria on kouluttanutalan toimijoita vuosikausia. Koulutuksia ovat käyttäneet mm. Asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointeja tekevät arviomiehet, kiinteistönvälittäjät ja arviointeja käyttävät asiantuntijat esimerkiksi pankkitoimihenkilöt, ulosottomiehet ja asianajajat. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea.

67299981_361401334754998_1467346164742356992_n

Kiinteistöarvioinnin kouluttaja, AKA (asunto) Maria Saarenpää

"Olen toiminut Oulun seudulla kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2000 ja myynyt sinä aikana yli 1000 kiinteistöä. YKV-tutkinnon suorittamalla olen osoittanut korkeatasoista osaamista eri välitysalan osa-alueilla. Erityisosaamiseni ovat vanhat kiinteistöt. Olen laatinut vuosien varrella satoja arviolausuntoja erilaisiin riitatilanteisiin ja ollut useasti oikeudessa todistajana."

Kysy lisää koulutuksista

» tietosuojaseloste