Etusivu » Koulutukset yrityksille

Koulutukset yrityksille

Miten tunnistat hyvin laaditun arviokirjan? Kuinka kiinteistön vakuusarvo määräytyy?

Arvokirjan kouluttaja Maria Saarenpää on toiminut kiinteistönvälittäjänä Oulun seudulla vuodesta 2000. Maria on tehnyt n. 1000 kiinteistökauppaa ja vuosittain hän laatii noin 50 kirjallista arviointia.

Marian erityisosaamisena ovat vaativat kiinteistökaupat. Hän on Ylempi kiinteistönvälittäjä, joka on kiinteistönvälitysalan korkein oppiarvo. Lisäksi Maria on Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), joka on Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan hyväksymä asiantuntija. AKA:lla on arviointitehtäviin soveltuva koulutus ja pitkä työkokemus arviointialalta.

Pätevyys osoitetaan suorittamalla vaativa AKA-koe hyväksytysti. AKA:t ovat sitoutuneet noudattamaan kiinteistönarviointilautakunnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä, Hyvää kiinteistöarviointitapaa sekä kansainvälistä arviointistandardia.

Arvokirjan asiantuntijat ovat kouluttaneet alan toimijoita vuosikausia. Koulutuksia ovat käyttäneet mm. Asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointeja tekevät arviomiehet, kiinteistönvälittäjät ja arviointeja käyttävät asiantuntijat esimerkiksi pankkitoimihenkilöt, ulosottomiehet ja asianajajat. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea.

Kysy lisää koulutuksista

» tietosuojaseloste