Etusivu » Edunvalvonta: arviointi ja asunnon myynti

Edunvalvonta: arviointi ja asunnon myynti

Edunvalvonta: arviointi ja asunnon myynti

Edunvalvonnassa olevan henkilön asunto-osakkeen tai kiinteistön arviointi maistraattia varten sekä tarvittaessa asunnon myynti tai vuokraus ja siihen tarvittavat asiakirjat.

Edunvalvonnassa olevan henkilön kiinteistön ja asunto-osakkeen myyntiin tarvitaan maistraatin lupa. Arvokirjan asiantuntija tuottaa kaikki maistraatille toimitettavat lupa-asiakirjat, jotta asunto voidaan joko myydä tai vuokrata.

Kun edunvalvonta alkaa, saat Arvokirjasta maistraatin edellyttämän edunvalvonnassa olevan henkilön omistaman kiinteistön tai asunto-osakkeen käyvän arvon määrityksen. Hinta-arviota tarvitaan myös edunvalvonnassa olevan henkilön omistaman asunnon tai kiinteistön myyntiin.

Palvelu sisältää:

  • asunnon kirjallisen hinta-arvion maistraattia varten
  • myyntilupahakemuksen maistraattiin

Lisäpalvelut:

  • hakemus edunvalvojan sijaisesta  kiinteistökauppaan
  • asunnon myynti
  • asunnon vuokraus

Hinta

Alk. 400 €

Saatavuusalue

Oulu, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa

Ota yhteyttä edunvalvonnassa olevan henkilön asunto-osakkeen tai kiinteistön arviointia varten» tietosuojaseloste

Kohteet myy yhteistyössä:

Miksi edunvalvontavaltuutus kannattaa laatia?

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | huhtikuu 8, 2020

HAUKIPUDAS Vallitseva poikkeustila koronan seurauksena on saanut pariskunnat oleman minuun yhteydessä edunvalvontavaltuutuksen laadinnassa ja myös testamentteja on teetetty. Yleensä kerron testamenttia tai edunvalvontavaltuutusta suunnitteleville pariskunnille, että puolisoilla ja tietenkin meillä jokaisella olisi hyvä olla hyvissä ajoin laadittu edunvalvontavaltuutus sekä testamentti.…

Lue koko artikkeli

Turvaa omaisuutesi ja laadi hyvä etukäteissuunnitelma!

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | lokakuu 7, 2019

Suomalaisilla tahtoo olla huonosti hoidettu sopimusasiat sen varalta, jos sattuu käymään huonosti. Meillä on vähän sellainen mentaliteetti, ettei niitä ikäviä asioita kannata etukäteen miettiä. Mutta sitten, kun se ikävä asia osuu kohdalle, niin sitten sanotaan ettei kukaan ole kertonut, että…

Lue koko artikkeli