Etusivu » Perukirja

Kiinteistön arvio ja perukirja alk. 490 €

Arvokirjasta saat kaikki kuolinpesän asiakirjat samasta paikasta

Arvokirjan kiinteistönvälittäjiltä saat talosta, vapaa-ajanasunnosta tai asunto-osakkeesta virallisen arvion perunkirjoitusta varten. Lisäksi saat kauttamme perukirjan ja tarvittaessa ositus- ja perinnönjakokirjan. Meidän avullamme hoituvat tarvittaessa myös asunnon myynti tai vuokraus.

Kun kaikki kuolinpesän asiat huolehditaan samassa paikassa, aikaa kuluu vähemmän, kustannukset pienenevät ja asiat tulee hoidettua ammattitaitoisesti ilman ylimääräisiä huolia. 

Lämmin osanottomme läheisen poismenosta.

Tuli kuolema sitten yllättäen tai odotetusti, on se läheisille aina koettelemus. Surun keskellä tulee vielä järjestää hautajaiset ja perunkirjoitus. Voimavarat saattavat olla siinä tilanteessa rajalliset. Kun kaikki kuolinpesän asiat huolehditaan samassa paikassa, aikaa kuluu vähemmän, kustannukset pienenevät ja asiat tulee hoidettua ammattitaitoisesti ilman ylimääräisiä huolia.

Saat kauttamme seuraavat palvelut:

  • Asunnon tai kiinteistön kirjallinen hinta-arvio perukirjaa varten
  • Perukirjan
  • Ositus-ja jakosopimuksen
  • Asunnon myynnin tai vuokrauksen

Arvokirjan koulutetut kiinteistönvälittäjät myyvät tarvittaessa myös kuolinpesään kuuluvat asunnot ja kiinteistöt. Jos osakas haluaa lunastaa kuolinpesään kuuluvan asunnon tai kiinteistön voidaan se tehdä jako- tai kauppakirjalla. Huolehdimme asuntokauppojen jälkeen, että et maksa asunnon myynnistä turhaan myyntivoittoveroa tai liikaa perintöveroa tekemällä  jälkeenpäin perukirjaan arvon korjaukset verottajalle.

Kysy lisätietoja  044 422 8801

Maria Saarenpää

Kiinteistöasiantuntija, julkinen kaupanvahvistaja

Hinta

  • Perukirja alk. 350 €
  • Asunnon arviolausunto alk. 150 €
  • Perukirja + 1 arviolausunto 490 €

Tutustu hintojen lisätietoihin!

Saatavuusalue

Haukipudas, Ii, Kiiminki, Oulu, Kempele, Pudasjärvi

67299981_361401334754998_1467346164742356992_n

Kiinteistönvälittäjän kirjallinen hinta-arvio (LKV)

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | tammikuu 18, 2021

Tarvitsetko kiinteistönvälittäjän kirjallista arviolausuntoa, vaikka et ole myymässä asuntoa? Asunnosta, kiinteistöstä, autopaikasta, autohallipaikasta tai vapaa-ajan asunnosta tarvitaan kiinteistönvälittäjän arviolausuntoa moneen tilanteeseen, vaikka et sillä hetkellä suunnittelisikaan myyntiä. Arvokirjasta saat arviolausunnot ammattitaidolla esimerkiksi perukirjaa, ositusta, lahjakirjaa, rahoitusta tai muuta tarkoitusta varten.…

Lue koko artikkeli

Sähköiset palvelut yleistyvät asuntokaupassa

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | tammikuu 11, 2021

Asunnon hinta-arvio sähköisesti Vaikka et olisi myymässä asuntoa, saatat kuitenkin tarvita asunnosta tai kesämökistä hinta-arviota. Ehkä olet suunnitellut kylpyhuoneremonttia ja tarvitset sitä varten lisälainaa, jolloin pankki pyytää Sinua hankkimaan kiinteistönvälittäjän kirjallisen hinta-arvion asuntosi sen hetkisestä markkina-arvosta. Tai vanhempasi antavat kesämökin…

Lue koko artikkeli

Ota yhteyttä tilataksesi kuolinpesään kuuluvat asiakirjat» tietosuojaseloste