Etusivu » Auktorisoitu kiinteistöarvioija, AKA

Auktorisoitu kiinteistöarvioija, AKA

AKA-arvio

Auktorisoidulta kiinteistöarvioitsijalta saat alueen luotettavimman ja ammattitaitoisimman hinta-arvion pankkia, perukirjaa, lahjoitusta, ositusta tai verottajaa varten.

AKA-arvio on keskuskauppakamarin auktorisoiman kiinteistöarvioitsijan laatima laaja hinta-arvio, josta on apua esimerkiksi vaativissa kiinteistökaupoissa, tilinpäätöksissä, vuokratason määrittämisessä, osituksen ja perinnönjaon yhteydessä sekä riitatilanteissa.

Kiinteistökaupan erityistilanteissa mm. ulosmittauksissa, velkasaneerauksissa ja edunvalvonnassa tarvitaan usein kokenutta arvioitsijaa ja ammattitaitoisesti laadittua arviokirjaa. Ammattitaitoisen ja kokeneen arvioitsijan laatimalla arviokirjalla on erityistä painoa-arvoa myös oikeuskäsittelyssä.

Arvioitavat kohteet vaihtelevat kesämökeistä suuriin liikekeskuksiin.

Arvokirjan arvioitsijoiden pitkä kokemus arviointi- ja kiinteistönvälitystyöstä auttaa, kun tarvitset edellä mainittuihin tilanteisiin puolueetonta ja asiantuntevaa arviota.

Palvelun vaiheet:

  • Arvioitsija antaa AKA-arviosta tarjouksen tilaajan tarjouspyynnön perusteella.
  • Auktorisoitu kiinteistöarvioitsija, AKA (Asuntoauktorisoitu) tekee arvion kohteeseen aina katselmuksen ja käyttää useita eri arviomenetelmiä.
  • Arviokirjan toimitusaika sovitaan toimeksiannon yhteydessä (yleensä 1-4 viikkoa).
  • Arviolausunto on laajuudeltaan ainakin 15 kpl A4 -tulostetta muodostaen yhtenäisen kokonaisuuden.

Hinta

Alk. 650 € + ALV

Saatavuusalue

Oulu, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa

Ota yhteyttä tilataksesi AKA-arvion» tietosuojaseloste