Etusivu » Tuotteet » Sähköinen kiinteistön kauppakirja 895 €

Sähköinen kiinteistön kauppakirja 895 €

895,00  sis alv 24%.

Tilaa Arvokirjan sähköinen kiinteistön kauppakirja 895 €

Hinta pitää sisällään:

 • Kauppakirjaluonnos pankille ja kaupan osapuolille
 • Kiinteistön virallinen kauppakirja
 • Kaupanvahvistus
 • Lainhuutohakemus maanmittauslaitokselle
 • Maanmittauslaitoksen perimä lainhuutomaksu (134 €)
 • Ohjeet varainsiirtoveron ilmoittamiseen ja – maksuun (Arvokirja ei vastaa varainsiirtoveron maksusta, veroasioissa tulee aina ensisijaisesti ottaa yhteyttä veroviranomaiseen)

Allekirjoita kiinteistön sähköinen kauppakirja turvallisesti omalta kotisohvaltasi!

Arvokirjan sähköinen kiinteistön kauppakirja pitää sisällään kaikki kauppaan tarvittavat toimenpiteet.  Ostaja ja myyjä tarvitsevat vain pankkitunnukset, jolla hyväksyvät Arvokirjan kaupanvahvistajan lähettämän sähköisen kauppakirjan. Palvelu sopii itsemyyjille, kun löysit itse ostajan talolle, kesämökille tai rakennuspaikalle/tontille ; Myyt osuuden yhteisestä asunnosta puolisolle tai määräalan tontista lapselle.

Toimi näin

 1. Maksa tilaus verkkopankissa
 2. Kaupanvahvistaja on Sinuun yhteydessä ja pyytää kauppaa varten tarvittavat lisätiedot
 3. Kaupanvahvistaja laatii kiinteistön kauppakirjaluonnoksen ja lähettää sen kommentoitavaksi kaupan osapuolille ja pankille.
 4. Kaupanvahvistaja kutsuu ostajan ja myyjän sähköpostiin lähetettävällä linkillä hyväksymään kauppakirja maanmittauslaitoksen sähköisessä kiinteistövaihdannan palvelussa.
 5. Annamme ostajalle ohjeet varainsiirtoveroilmoituksen tekemiseen omaverossa, varainsirtovero 4 % kauppahinnasta tulee maksaa mahdollisimman pian kauppakirjan allekirjoittamisesta.
 6. Annamme myyjälle ohjeet mahdollisesta kiinteistökaupan ilmoittamisesta verottajalle.

(Arvokirja ei ole veroasiantuntija, ilmoitusvelvollinen vastaa aina itse verottajalle antamistaan tiedoista ja verojen maksamisesta. Veroasioissa tulee aina kääntyä verottajan puoleen www.vero.fi)

Kuvaus

Sähköinen kiinteistön kauppakirja

Tee virallinen sähköinen kiinteistön kauppakirja helposti vaikka kotisohvalta tai marjametsästä! Kiinteistön kauppakirja allekirjoitetaan maanmittauslaitoksen ylläpitämässä sähköisessä kiinteistövaihdannan palvelussa turvallisesti ja helposti.  Arvokirjan kaupanvahvistajat laativat ensin  kauppakirjaluonnoksen pankille ja kaupan osapuolille. Kaupan osapuolet hyväksyvät kauppakirjan verkossa pankkitunnuksilla. 

Tee sähköinen kiinteistön kauppa etänä ilman kaupanvahvistajaa

Pankin ja viranomaisten hyväksymä sähköinen kiinteistön kauppakirja laaditaan maanmittauslaitoksen ylläpitämässä sähköisessä kiinteistövaihdannan palvelussa, jossa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan ehdot pankkitunnuksilla. Myytävä kohde voi olla:

 • metsätila,
 • omakotitalo omalla tai vuokratontilla
 • määräosa eli esimerkiksi jos ostat puolet puolisosi omistamasta talosta tai kesämökista
 • määräala eli rajattu maa-alue

Paljonko sähköinen kiinteistökauppa maksaa?

Arvokirjan kaupanvahvistajan laatima sähköinen kiinteistökauppakirja maksaa kokonaisuudessaan 895 €.

Hinta pitää sisällään

 1. Kauppakirjaluonnos pankille ja kaupan osapuolille
 2. Kiinteistön virallinen kauppakirja
 3. Kaupanvahvistus
 4. Lainhuutohakemus maanmittauslaitokselle
 5. Maanmittauslaitoksen perimä lainhuutomaksu (134 €)
 6. Ohjeet varainsiirtoveron ilmoittamiseen ja – maksuun (Arvokirja ei vastaa varainsiirtoveron maksusta, veroasioissa tulee aina ensisijaisesti ottaa yhteyttä veroviranomaiseen)

Haluan tehdä sähköisen kiinteistönkaupan, miten toimin?

 1. Jos tarvitset kiinteistökauppaan pankkilainaa, ole ensin yhteydessä luotonantajapankkiisi mahdollisuudesta tehdä kiinteistökauppa sähköisessä asiointipalvelussa.
 2. Luotonantaja pankki saa katseluoikeudet sähköiseen palveluun ja antaa sitä varten Sinulle yhteystiedot, jotka sitten välität meille.
 3. Selvitä luotonantaja pankista myös mahdollisten kiinteistöön kohdistuvien panttikirjojen siirto, joka voidaan tehdä samassa yhteydessä sähköisessä kiinteistövaihdanan palvelussa.
 4. Ota yhteyttä Arvokirjan kiinteistöasiantuntijaan ja sovitte kaupan käytännön järjestelyistä ja kauppakirjaan tulevista ehdoista.
 5. Maksat sähköisen kiinteistökaupan kustannuksen 895 € + lainhuuto-, rasitustodistus ja kiinteistöreiksteriote yhteensä 80 € verkkopankissa.
 6. Verkkomaksun jälkeen Arvokirjan asiantuntija laatii kauppakirjaluonnoksen, jonka kaupan osapuolet ja pankki saavat etukäteen luettavaksi ja kommentoitavaksi.
 7. Kunkauppakirjaluonnos on valmis, saat sähköpostiisi linkin, josta pääset hyväksymään sähköisen kauppakirjan pankkitunnuksilla.
 8. Lainhuuto lähtee automaattisesti vireille, kiinteistökauppa on virallisesti tehty eikä muita toimenpiteitä tarvita.
 9. Kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen luotonantaja pankki maksaa kauppahinnan myyjän ilmoittamalle tilille