Etusivu » Tuotteet » Edunvalvojan sijainen – Lapselle tai edunvalvonnassa olevalle esteellisyys tilanteissa

Edunvalvojan sijainen – Lapselle tai edunvalvonnassa olevalle esteellisyys tilanteissa

350,00  sis alv 24%.

Edunvalvojan sijaista tarvitaan, kun alaikäinen lapsi tai muutoin edunvalvonnassa oleva henkilö on osallisena kaupassa, osituksessa tai perinnönjaossa jossa hänen huoltajansa tai edunvalvojansa on estynyt häntä edustamaan.

Edunvalvojan sijaisen määrää hakemuksesta DVV eli entinen maistraatti tilapäisesti edustamaan edunvalvonnassa olevaa henkilöä yksittäistä kauppaa tai perinnönjakoa varten.

Maria Saarenpää on toiminut digi- ja väestöviraston (DVV) määräämänä yksityisenä edunvalvojan sijaisena useissa asunto- ja kiinteistökaupoissa, perinnönjaoissa ja osituksissa. Toiminta-alue on koko Suomi.

Ota Mariaan yhteyttä ja voitte keskustella edunvalvojan sijaisena toimimisesta teidän tapauksessa. Maria laatii myös tarvittaessa kauppakirjaluonnoksen tai perinnönjakoluonnoksen DVV lupahakemusta varten.

Soita Marialle 044 422 8801 tai lähetä sähköpostia maria.saarenpaa@arvokirja.fi

Edunvalvojan sijaisen kustannus 350 € sisältää:

  1.  Hakemus edunvalvojan sijaisen määräämiseksi, DVV
  2. Kirjallinen suostumus edunvalvojan sijaisuuteen ryhtymisestä

 

Tilaa myös kauppakirjaluonnos tai perinnönjakoluonnos, hinta 350 €, DVV lupahakemusta varten.

 

 

Osasto:

Kuvaus

Edunvalvojan sijainen perinnönjakoa tai kiinteistökauppaa varten

Edunvalvojan sijainen tarvitaan perinnönjakoa tai kiinteistökauppaa varten, jos alaikäisen varsinainen edunvalvoja on esteellinen tai estynyt hoitamaan tehtäväänsä esimerkiksi asuntokaupassa tai perinnönjaossa. Edunvalvojan sijaisen määrää hakemuksesta DVV.  Yksityiseltä edunvalvojan sijaiselta edellytetään tehtävään kirjallinen suostumus.

Edunvalvojan sijainen kun kysymyksessä on alaikäinen lapsi

Edunvalvojan sijaista tarvitaan kun alaikäinen lapsi on huoltajansa eli vanhempansa vastapuolena esimerkiksi asuntokaupassa tai perinnönjaossa. Alaikäisen edunvalvojana olet esteellinen eli tarvitset sijaisen puolestasi valvomaan alaikäisen etua kaupassa tai perinnönjaossa. Vastapuolia ovat esimerkiksi myyjä ja ostaja, vuokranantaja ja vuokralainen sekä kuolinpesässä leski ja perilliset.

Edunvalvojan sijainen kun kysymyksessä muutoin edunvalvonnassa oleva henkilö

Edunvalvojana saatat olla esteellinen tai muuten tilapäisesti estynyt edustamaan edunvalvonnassa olevaa henkilöä.  Jos edunvalvontavaltakirjassa ei ole nimettynä esteetöntä varavaltuutettua, Tulee Digi- ja väestötietovirastolta hakea edunvalvojan sijaisen määräämistä yksittäiseen ja tilapäiseen tehtävään.  Edunvalvoja voi olla yleinen tai yksityinen edunvalvoja. DVV tutkii yksityisen edunvalvojan kelpoisuuden tehtävään hakemuksesta.

Edunvalvojana olet esteellinen edustamaan edunvalvonnassa olevaa henkilöä, kun olet asiassa itse hänen vastapuolenaan. Esimerkiksi sinä, lapsesi tai puolisosi ostaa edunvalvonnassa olevan omistuksessa olevan kiinteistön.  Esteellisyys voi syntyä myös silloin, kun päämiehesi ja sinun edut joutuvat muusta kuin läheisyydestä johtuvasta syystä ristiriitaan keskenään.

Tutustu edunvalvojan sijaisuuteen DVV sivuilta

Kysy lisää Marialta numerosta 044 422 8801

Voit tilata Arvokirjasta kauppakirjaluonnoksen  tai perinnönjakoluonnoksen sekä asunnon kirjallisen hinta-arvion.

Toiminta-alueena on koko Suomi

Koko Suomi. Oulu, Kempele, Tyrnävä, Muhos,  Liminka, Oulunsalo, Vaala, Utajärvi, Haukipudas, Ii, Yli-Ii, Olhava, Kiiminki, Yli-Kiiminki, Pudasjärvi, Posio, Syöte, Taivalkoski, Ranua, Kuusamo, Ruka, Rovaniemi, Inari, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Iisalmi, Vaasa, Jyväskylä, Turku, Pori, Satakunta, Ulvila, Rauma, Harjavalta, Kokemäki, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Lappeenranta, Raisio, Naantali, Kankaanpää, Salo, Akaa‎, Alajärvi‎ , Alavus‎, Espoo, Forssa‎, Haapajärvi‎, Haapavesi‎, Hamina, Hanko,‎ Harjavalta,‎ Heinola‎, Helsinki‎, Huittinen‎, Hyvinkää,‎ Hämeenlinna‎, Iisalmi,‎ Ikaalinen, Imatra,‎ Joensuu,‎ Jyväskylä‎, Jämsä,‎ Järvenpää, Kaarina‎, Kajaani,  Kalajoki‎, Kangasala‎, Kankaanpää,‎ Kannus,‎ Karkkila‎ ,Kaskinen, Kauhajoki‎, Kauhava‎, Kauniainen‎ , Kemi‎, Kemijärvi‎, Kerava,‎ Keuruu, Kitee‎ ,Kiuruvesi, Kokemäki‎ ,Kokkola, Kotka Kouvola, Kristiinankaupunki‎, Kuhmo,  Kuopio‎, Kurikka , Kuusamo‎, Lahti, Laitila‎, Lappeenranta‎, Lapua, Lieksa‎, Lohja,‎ Loimaa‎, Loviisa,‎ Maarianhamina,‎ Mikkeli‎ Mänttä-Vilppula, Naantali‎, Nivala‎, Nokia, Nurmes‎, Raahe‎, Raasepori‎, Raisio, Rauma‎, Riihimäki‎, Rovaniemi‎, Saarijärvi, Salo,‎ Sastamala‎, Savonlinna, Seinäjoki,‎ Somero‎, Suonenjoki‎, Tampere,Tornio‎ Turku,‎ Ulvila,‎ Uusikaarlepyy,‎ Uusikaupunki,‎ Vaasa‎, Valkeakoski, Vantaa, ‎ Varkaus, Viitasaari, Virrat‎ ,Ylivieska, Ylöjärvi, ‎Ähtäri, Äänekoski