Yritys

Arvokirja.fi

Arvokirjan erityisosaamista  ovat kiinteistöarviointi ja kiinteistökaupan eri osa-alueet 

Auktorisoidulta kiinteistöarvioitsijalta saat alueen luetettavimman ja ammattitaitoisimman hinta-arvion pankkia, perukirjaa, lahjoitusta, ositusta tai verottajaa varten. 

Pitkä kokemus arviointi- ja kiinteistönvälitystyöstä auttaa kun tarvitset puolueetonta ja asiantuntevaa arviota vaativimpien kiinteistökauppojen yhteydessä, tilinpäätöksissä, vuokrauksissa ja riitatilanteissa.

Keskuskauppakamarin hyväksymä asiantuntija laatii myös tarvitsemasi sopimukset: kauppakirjan, lahjakirjan perukirjan, jakokirjan ja osituksen. Selvitämme myös kiinteistöjen epäselviä omistusasioita esimerkiksi lainhuutoa varten. Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja vahvistaa aina kiinteistön luovutukset. Tarvittaessa esimerkiksi perinnönjaon yhteydessä myymme asunto-osakkeen, omakotitalon, määräalan tai tontin

Meillä suomalaisilla on yleensä koko omaisuus kiinni asunnossa; kiinteistöissä tai asunto-osakkeessa. Tämä omaisuus kannattaa turvata erilaisin oikeudellisin ennakoinnin keinoin:  Päätä edunvalvontavaltuutuksella hyvissä ajoin kuka omaisuudestasi huolehtii, jos et siihen itse enää kykene.  Avioehdolla voit turva esimerkiksi perityn omaisuuden kuten kesämökin pysymään suvussa ja keskinäisellä testamentilla puolison asema ei heikkene, jos elämä yllättää ikävällä tavalla.

Puolisoiden kannattaa tehdä yhdessä hyvä etukäteissuunnitelma

Avioehdon avulla suojaat esimerkiksi perintönä saamaasi sukumökin tai koko omaisuuden avioeron varalta. Keskinäisen testamentin avulla turvaat  puolisosi aseman poismenosi jälkeen. Edunvalvontavaltuutuksella voitte valtuuttaa toisenne tarvittaessa hoitamaan asioitanne. Hoitotahdolla kerrot omaa hoitoa ja hoivaa koskevan tahtosi. Tutustu oikeudellisen ennakoinnin eri tapoihin ja pyydä tarjous sopimuspaketista!

Arvokirja on  mukana elämän käännekohdissa!


Maria Saarenpää

Olen työskennellyt Oulun seudulla kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2000. Erityisosaamiseni ovat vaativat kiinteistökaupat. Ylemmän kiinteistönvälittäjätutkinnon suorittamalla olen osoittanut korkeatasoista osaamista kiinteistönvälitysalan eri tehtävien hoidossa

- Maria Saarenpää

Tutkinnot
  • Auktorisoitu Kiinteistöarvioitsija, AKA Asuntoauktorisointi 2015
  • Medianomi, Oamk 2009
  • Ylempi kiinteistönvälittäjä 2008
  • Kaupanvahvistaja 2008
  • LKV-tutkinto 2006

maria.saarenparvokirja.fi
www.arvokirja.fi
044 422 8801