Etusivu » Tuotteet » Asunnon kirjallinen hinta-arvio 150 € pankille, perukirjaan tai verottajalle

Asunnon kirjallinen hinta-arvio 150 € pankille, perukirjaan tai verottajalle

150,00  sis alv 24%.

Tilaa kiinteistönvälittäjän (LKV) laatima asunnon kirjallinen hinta-arvio edullisesti netistä. Teemme virallisen hinta-arvion asunnosta alueen markkinatietojen, tilaajan lähettämien kuvien ja asunnon yksilöllisten ominaisuuksien perusteella. Asunnon arviointi kirjallisena voidaan tehdä siis täysin etänä ja arviokirja käy kaikille pankeille, viranomaisille tai perukirjaa, ositusta ja verottajaa varten. 

Tilaa talosta, asunnosta, tontista tai vapaa-ajan asunnosta hinta-arvio kirjallisena nopeasti ja helposti.  Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.

Toimi näin:

 1. Ota ennen tilausta kuvia kaikista huoneista ja ulkoa ja lisää ne puhelimen kuva-albumista maksusuorituksen jälkeen. Jos kuvia ei ole heti käytössä, voit lähettää arvioitsijalle kuvat myös tilauksen jälkeen esimerkiksi WhatsAppiin.
 2. Täytä alla oleva tilauslomake ja maksa arvion hinta 150 € verkkopankissa.
 3. Tilauksen jälkeen arvioitsija on Sinuun puhelimitse yhteydessä ja pyytää tarvittaessa lisätietoja
 4. Saat kiinteistönvälittäjän laatiman ja allekirjoittaman virallisen arviolausunnon pdf – tiedostona sähköpostiisi nopeasti ja helposti seuraavana arkipäivänä.

 

Jos omakotitalo, vapaa-ajan kiinteistö tai paritalo, vastaa seuraavaan kolmeen kysymykseen:

Valitse tarvittaessa yhteyshenkilö, jos olet etukäteen sopinut arvion tilaamisesta arvioitsijan kanssa (Valinta ei ole pakollinen)

Kuvaus

Asunnon tai kiinteistön hinta-arvio kirjallisena 150 €

Kiinteistönvälittäjien (LKV) laatima asunnon tai kiinteistön puolueeton ja riippumaton hinta-arvio kirjallisena.  Virallinen Arviokirja käy pankeille, DVV -viranomaisille, verottajalle, perunkirjoitukseen tai avioerotilanteessa ositukseen. Arvio myös  asunnon itsemyyjiille ja oston tueksi.

Tilaa arvio edunvalvonta- avioero- tai perunkirjoitustilanteessa sekä pankille ja verottajalle kirjallisena 150 € omakotitalosta, vapaa-ajan asunnosta, tontistä, kerrostalo- tai rivitalo-osakkeesta. Jos tarvitset aka-arviota, niin tilaa se tästä

Puolueeton ja riippumaton virallinen hinta-arvio seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi

Arvokirjan kiinteistönvälittäjä on Sinuun puhelimitse yhteydessä sen jälkeen, kun olet täyttänyt tilauslomakkeen ja maksanut asunnon hinta-arvion verkkopankissa. Maksun jälkeen palaat ohjelmaan ja voit lisätä asunnosta kuvia. Jos kuvien onnistuminen ei onnistu, voit lähettää ne myöhemmin suoraan kiinteistönvälittäjälle erikseen sovittavalla tavalla. Kiinteistönvälittäjä arvioi asuntosi tai kiinteistösi antamiesi tietojen, kuvien, tilaajan haastattelun, alueella myytyjen vertailukelpoisten kohteiden ja kohteen yksilöllisten ominaisuuksien perusteella.  Saat kiinteistönvälittäjän (LKV) allekirjoittaman pdf-muotoisen arviokirjan sähköpostiisi, jonka voit

Valmis asunnon hinta-arvio on kahden sivun mittainen PDF-tiedosto, jonka voit lähettää pankille tai viranomaisille.

Tilaa nopeasti ja helposti kiinteistönvälittäjän (LKV) laatima asunnon kirjallinen hinta-arvio 150 € suoraan sähköpostiisi pankkia, perukirjaa, ositusta tai verottajaa varten. 

Arvokirjan kokeneet kiinteistönvälittäjät laativat asunnon kirjallisen hinta-arvion Suomen Kiinteistöarviointiyhdistyksen Hyvää Arviointitapaa koskevien määräysten mukaisesti. Yleisempiin kysymyksiin ja vastauksiin voit tutustua tästä. 

Mihin tarkoitukseen 150 € kiinteistönvälittäjän laatima arviokirja soveltuu?

 1. Asunnon vakuusarvo pankille
 2. Kiinteistön käypä arvo verottajalle
 3. Asunnon arvon määritys perukirjaan
 4. Edunvalvonnassa olevan henkilön asunnon arvionti maistraatille (DVV -viranomaiselle)
 5. Arvio ulosottoviranomaiselle
 6. Itsemyyjille asunnon myyntitarkoitusta varten
 7. Ostopäätöksen perustaksi 

Mitä asunnon kirjallinen hinta-arvio pitää sisällään?

 1. Arviointipäivä, arvion suoritustapa ja -menetelmä
 2. Arvion kohteen tiedot
 3. Mihin hinta-arvio perustuu
 4. Kiinteistönvälittäjän (LKV) yhteystiedot ja omakätinen allekirjoitus
 5. Myyntiaika-arvio
 6. Tieto siitä, että arviokirja on laadittu puolueettomasti ja riippumattomasti

Miten kiinteistönvälittäjä laatii asunnon kirjallisen hinta-arvion?

Kiinteistönvälittäjä arvioi asunnon tai kiinteistön seuraavien tietojen perusteella:

 1. Tilaajan antamien tietojen perusteella
 2. Tilaajan lähettämien kuvien perusteella
 3. Haastattelemalla puhelimitse tilaajaa arvion kohteen yksilöllisistä ominaisuuksista
 4. Vertailemalla arvioitavaa kohdetta samalla alueella myytyihin ja myynnissä oleviin vastaavanlaisiin lähiaikoina myytyihin kohteisiin arvopäivän markkinatilanteessa.
  Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

 

Saatavuusalue:

Laadimme arviokirjoja kaikkialla Suomessa

Oulu, Kempele, Tyrnävä, Muhos,  Liminka, Oulunsalo, Vaala, Utajärvi, Haukipudas, Ii, Yli-Ii, Olhava, Kiiminki, Yli-Kiiminki, Pudasjärvi, Posio, Syöte,Taivalkoski,  Ranua,  Kuusamo, Ruka, Rovaniemi, Inari, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Iisalmi,Vaasa, Jyväskylä, Turku, Pori, Ulvila, Rauma, Harjavalta, Kokemäki, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Raisio, Naantali, Kankaanpää, Salo ja koko Suomi.