Etusivu » Kuolinpesä: arviointi, perukirja ja asunnon myynti

Kuolinpesä: kiinteistöarvio 150 €, perukirja ja asunnon myynti

Kuolinpesä: Hinta-arvio talosta, perukirja ja asunnon myynti

Läheisen poismenon aiheuttaman surun keskellä omaisilla on paljon käytännön asioita huolehdittavana.  Aikaisemmin kuolinpesän hoitajan on pitänyt asioida useassa paikassa, mutta nyt saat samasta paikasta kaikki kuolinpesään kuuluvat asiakirjat: Asunnon tai kiinteistön hinta-arvion, perukirjan, jakosopimuksen ja kiinteistönvälityksen

 

Perunkirjaa varten tarvitaan useimmiten talon, asunnon tai kesämökin hinta-arvio. Saat meiltä alueesi kiinteistönvälittäjän laatiman edullisen hinta-arvion, asiantuntijan laatiman perukirjan sekä tarvittaessa ositus- ja perinnönjakokirjan samasta paikasta.

Kuolinpesän asunnon myynti ei eroa tavanomaisesta kiinteistökaupasta. Myynti edellyttää kuitenkin kaikkien kuolinpesän osakkaiden suostumusta. Meillä kokeneet ja koulutetut kiinteistönvälittäjät auttavat ja huolehtivat kuolinpesän asunnon myynnissä.

Tarvittaessa teemme toteutuneiden kauppahintojen perusteella perukirjan arvon oikaisun, jolla vältytään turhien myyntivoittoverojen maksulta.

Kun kaikki kuolinpesän asiat huolehditaan samassa paikassa, aikaa kuluu vähemmän kustannukset pienenevät ja asiat tulevat hoidetuksi ammattitaitoisesti ilman ylimääräisiä huolia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

Perukirjan hinta

Alk. 350 €

Perukirjaan hinta-arvio asunnosta tai kiinteistöstä  hinta 150 €

Kuolinpesän ositus- ja jakosopimus hinta alk. 350 €

Saatavuusalue

Oulu, Haukipudas, Ii, Kempele, Kiiminki Pudasjärvi

Ota yhteyttä tilataksesi kuolinpesään kuuluvat asiakirjat» tietosuojaseloste

Kohteet myy yhteistyössä:

Haukipudas, Ii

Voiko hulttiopojan jättää perinnöttä? Lue miten Pentti ja Katri suunnittelivat etukäteen perinnönjaon.

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | toukokuu 19, 2019

Pentti ja Katri olivat saaneet ystävien kautta yhteystietoni ja olivat minuun yhteydessä testamentin tekoa varten. He kertoivat minulle huolensa siitä, miten heidän omaisuutensa käy jos toinen menehtyy. Pentti oli alkanut sairastelemaan ja häneltä oli löytynyt syöpä. Pariskunnalla oli omien kahden…

Lue koko artikkeli