Etusivu » Kirjallinen hinta-arvio

Asunnon hinta-arvio 150 €

Asunnon hinta-arvio pankille, perunkirjoitusta, ositusta, ulosottoa tai verottajaa varten.  

Sirpa Salopää, Kiinteistönvälittäjä, LKV
Sirpa Salopää, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Tilaa asunnosta, talosta, tontista tai vapaa-ajan kiinteistöstä hinta-arvio kirjallisena nopeasti ja edullisesti 150 €.

Kiinteistönvälittäjän laatima virallinen arviokirja käy kaikille pankeille ja viranomaisille.

Asuntoarvion laatii aina kokenut kiinteistönvälittäjä (LKV) tilaajan lähettämien kuvien, haastattelun; asunnon yksilöllisten ominaisuuksien ja alueen markkinatilanteen perusteella.

Palvelu on käytössä kaikkialla Suomessa!

Ota yhteyttä arvioitsijaan ja kysy lisää!

Arvion suorittaa aina kiinteistönvälittäjä (LKV) joiden yhteystiedot tästä

testamentti_1084354862

Asiakaskommentit

 "Kiitoksia kovasti hyvästä ja nopesta palvelusta! 🙂 Terv. Sonja"

" Olipa helppo ja mukava tilata! Terveisin Riitta"

"Uskomattomattoman hyvä juttu ja edullinen verrattuna muihin. Matti"

Kiitos arvion tekemisestä🙂! Homma on nyt hanskassa, päästiin asiassa taas etiäpäin.  Mukavaa ja aurinkoista kevään jatkoa sinulle😊. Elina

Tämäpä kävi näppärästi! T. Juho.T

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu, suosittelen! Tuija

Saimme remonttilainan pankin kanssa sovittua. Arviokirja oli avainasemassa. Terveisin Kiutun perhe 

Asunnon tai kiinteistön hinta-arvio nopeasti ja edullisesti!

Tilaa asunnon hinta-arvio mistä ja milloin vain!

Voit tilata arviokirjan rivitalosta, omakotitalosta, kerrostalosta, tontista, kesämökistä tai vapaa-ajan kiinteistöstä helposti verkosta: Laadimme virallisen asunnon hinta-arvion tilaajan lähettämien kohdetietojen ja -kuvien perusteella. Voit tilata asunnon virallisen hinta-arvion etänä tästä.

Virallinen asunnon hinta-arvio nopeasti!

Saat pankin ja viranomaisten hyväksymän asunnon hinta-arvion 2 arkipäivän sisällä täyttämällä verkkotilaus tästä. Asunnon hinta-arvio toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiisi ja voit välittää kiinteistönvälittäjän omakätisesti allekirjoittaman sähköisen arviokirjan heti esimerkisi pankille tai verottajalle.

Arvio laaditaan asunnon yksilöllisten ominaisuuksien perusteella.

Arvio suoritetaan asunnosta lähetettyjen valokuvien, tilaajan haastattelun, alueen toteutuneiden kauppojen, markkinatilanteen ja asunnon yksilöllisten ominaisuuksien perusteella. Täytä tilauslomake tästä  ja kiinteistönvälittäjä on Sinuun puhelimitse yhteydessä.

Arviokirja sisältää kaikki pankin ja viranomaisten edellyttämät tiedot

Arviokirja pitää sisällään esimerkiksi Nordea pankin vaatimukset vakuusarvon määritystä varten.  Kun tilaat hinta-arvion tästä, saat arviokirjan, joka sisältäää arviointipäivän, arvion suoritustavan ja -menetelmän.  Arvion kohteen tiedot ja mihin hinta-arvio perustuu. Kiinteistönvälittäjän (LKV) yhteystiedot ja omakätisen allekirjoituksen. Myyntiaika-arvion sekä tiedon, että arviokirja on laadittu puolueettomasti ja riippumattomasti.

Laadimme hinta-arvioita kaikkialla Suomessa!

Tilaa asunnon kirjallinen hinta-arvio missä tahansa oletkin suoraan verkosta. Laadimme kirjallisia hinta-arvioita asunnoista ja kiinteistöstä kaikkialla Suomessa.

Asunnon hinta-arvio eri elämäntilanteissa

Rivitalo- tai kerrostaloasunnosta, kiinteistöstä, talosta, autopaikasta, autohallipaikasta, vapaa-ajan asunnosta tai mökistä tarvitaan kiinteistönvälittäjän (LKV) hinta-arviota monessa elämäntilanteessa, vaikka et sillä hetkellä suunnittelisikaan myyntiä. Jos haluat lahjoittaa vapaa-ajan asunnon lapsille, tarvitsee lahjaveroa varten hinta-arvion lahjoitettavasta asunnosta. Ehkä omistasi kiinteistön verotusarvo on pienentynyt ja omakotitalon arviokirjalla saisit kiinteistöveroa pienemmäksi? Kirjallinen arviokirja asunnosta tai kiinteistöstä on myös tarpeen verottajalle silloin, kun tehdään sukulaiskauppoja mahdollisesti alle käyvän hinnan. Yrittäjä voi tarvita kiinteistöstä, työhallista tai navetasta hinta-arviota kirjanpitoa tai sukupolvenvaihtoa varten.

Kun elämä yllättää ikävällä tavalla

Asunnosta tai kiinteistöstä tarvitaan hinta-arvio myös, kun elämä yllättää ikävällä tavalla: Omakotitalo ulosmitaan ja ulosottovirasto pyytää asunnon myyntiä varten kiinteistönvälittäjän hinta-arvion. Tulee avioero ja ositussopimusta varten tarvitaan puolueeton arvio yhteisestä asunnosta.  Läheinen menehtyy ja tarvitset asunnon hinta-arvion perunkirjoitusta ja perinnönjakoa varten.  Edunvalvonnassa olevan henkilön asunnosta pitää toimittaa monessa tilanteessa kirjallinen asunnon hinta-arvio holhousviranomaiselle eli digi-ja väestövirastolle.

 

Milloin riittää pelkästään etänä laadittu 150 € arvio?

150 € kirjallinen hinta-arvio soveltuu tilanteisiin, jolloin arvion loppukäyttö tai -käyttäjä ei edellytä kallista perusteltua ja laajaa kiinteistön arviokirjaa vaan pelkästään kiinteistönvälittäjän suppea hinta-arvio riittää. Pankit saattavat tässä tapauksessa puhua välittäjän sähköpostiarviosta, desktop -arviosta tai suullisesta hinta-arviosta. Yleensä verottaja tai muu viranomainen ei myöskään edellytä katselmuksen tekoa arvion kohteessa. Sähköiset palvelut lisääntyvät kovaa vauhtia myös kiinteistövaihdannassa. Teknologia ja digitaaliset työkalut mahdollistavat myös kiinteisöarvioinnin siirtymisen osittain verkkoon. Etänä tilattu ammattilaisen laatima asunnon arvio on helppo, nopea ja turvallinen.

AKA-arvio pankille tai asuntokaupan riitatilanteeseen

Arvokirjasta saat myös auktorisoidun kiinteistönvälittäjän laatiman AKA -kiinteistöarvion. Pankki on saattanut pyytää sinua tilaamaan AKA-arvion asunnon tai kiinteistön vakuusarviota varten. AKA-arvion suorittaa keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioitsija. AKA-arviota varten kiinteistöarvioitsija käy tekemässä katselmuksen arvion kohteessa paikanpäällä ja tutustuu kohteeseen liittyviin asiakirjoihin, on yhteydessä rakennusviranomaisiin ja laatii saatujen tietojen perusteella n. 20 sivuisen perustellun arviokirjan liitteineen. Tilaa AKA-arvio tästä.

Ota yhteyttä tilataksesi 150 € asunnon kirjallisen hinta-arvion» tietosuojaseloste

Saatavuusalue

Koko suomi. Oulu, Kempele, Tyrnävä, Muhos,  Liminka, Oulunsalo, Vaala, Utajärvi, Haukipudas, Ii, Yli-Ii, Olhava, Kiiminki, Yli-Kiiminki, Pudasjärvi, Posio, Syöte,Taivalkoski,  Ranua,  Kuusamo, Ruka, Rovaniemi, Inari, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Iisalmi,Vaasa, Jyväskylä, Turku, Pori, Ulvila, Rauma, Harjavalta, Kokemäki, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Lappeenranta, Raisio, Naantali, Kankaanpää, Salo ja koko Suomi.

Koronaviruksen myönteinen vaikutus kiinteistönvälitykseen – Asunnon hinta-arvio ja kiinteistökauppa netissä

Kirjoittajalta Rosa Ruuskanen | helmikuu 28, 2021

Tiesitkö, että kiinteistökaupat onnistuvat täysin sähköisesti milloin ja mistä vain, vaikka omalta kotisohvalta? Sähköinen kiinteistökauppa kauppa on korona aikana turvallinen ja helppo tapa tehdä asuntokauppaa netissä. Myös kiinteistönvälittäjän arviokäynti eli kiinteistön tai asunnon kirjallinen hinta-arvio hoituu digitaalisten palveluiden ansiosta sähköisesti.…

Lue koko artikkeli

Kokonaisen kerrostalon arviointi

Kirjoittajalta Maria Saarenpää | helmikuu 5, 2021

Suunnitteletko kokonaisen kerrostalon ostoa ja pankki pyytää AKA-arviota vakuusarvoa varten? Vai onko sinulla omistuksessa kerrostalokiinteistö, josta tarvitset arvonmäärityksen tilinpäätökseen? Miten auktorisoitu kiinteistöarvioitsija arvioi kokonaisen kerrostalon ja mikä arvoon vaikuttaa? Markkinoille tipahtelee tasaiseen tahtiin yleensä 70-luvulla rakennettuja kokonaisia kerrostaloja myyntiin. Asunto-osake-…

Lue koko artikkeli