Etusivu » Arvokirja

Arvokirja

Arvokirja on mukana elämän käännekohdissa!

Kiinteistöarviota tarvitaan monenlaisessa elämäntilanteessa.

Asunto ja kesämökki tulee arvioida, kun elämä yllättää ikävällä tavalla: Tulee avioero, läheinen kuolee tai omaisuus ulosmitataan.

Pankki tarvitsee myös usein hinta-arviota vakuusarvon tai verottaja lahjaveron määrittämistä varten.

Arvokirjan erityisosaamista ovat kiinteistöarviointi ja kiinteistökaupan eri osa-alueet.

Keskuskauppakamarin hyväksymät asiantuntijamme arvioivat asunnot ja kiinteistöt sekä laativat tarvittavat sopimukset elämän käännekohdissa.

Kun kaikki asiat huolehditaan samassa paikassa, säästyy aikaa, kustannukset pienenevät ja asiat tulee hoidettua ammattitaitoisesti ilman ylimääräisiä huolia.

Arvokirjalla on käytössä arvostettu AKA-arviointi.

Kiinteistöauktorisointijärjestelmän avulla kiinteistöarviointialalla on mahdollista ylläpitää korkealaatuista erikoisosaamista ja tarjota asiakkaille laadukasta asiantuntijapalvelua.

Arvokirja on Suomen Kiinteistöarviointiyhdistys ry:n (SKAY) jäsenyritys.
Noudatamme arviointitehtäviä suoritettaessa kansainvälisiä arviointistandardeja ja SKAY:n laatimia Hyvää kiinteistöarviointitapaa koskevia määräyksiä.

Arvokirja tekee yhteistyötä kiinteistöalan asiantuntijoiden kanssa

Arvokirjan koulutukset ammattilaisille

Arvokirjan asiantuntijat ovat kouluttaneet alan toimijoita vuosikausia. Koulutuksia ovat käyttäneet mm. asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointeja tekevät arviomiehet, kiinteistönvälittäjät ja arviointeja käyttävät asiantuntijat esimerkiksi pankkitoimihenkilöt, ulosottomiehet ja asianajajat.

Kehitä asiantuntemustasi ja tutustu koulutuksiin!

Tule Arvokirja-asiantuntijaksi

Oletko asuntokaupan osaaja ja etsit uusia kehitysmahdollisuuksia? Arvokirja etsii uusia asuntokaupan asiantuntijoita koko Suomesta, ja tarjoaa uusia oppimismahdollisuuksia kiinteistönvälitysalan eri osa-alueilla. Koulutamme jatkuvasti yhteistyökumppaneitamme.

Lisää asiakkaita - lisää ansiotuloa ja ennen kaikkea parempaa asiakaspalvelua.